Szia Erika!

Az esküvő annyira jól sikerült, hogy a barátaink még mindig emlegetik. Olyan édesek! Mindenki el volt ájulva, persze édesapám a legbüszkébb ember volt a világon.  Amikor meglátta  a ruhát, csak annyit mondott: “No hát ez egy IGAZI esküvői ruha“.

Szerintem mindenki előnyben részesítette a Te ízlésedet az én választásommal szemben és abban a lenyűgöző környezetben, a Gere Borhotelben hercegnő ruhában illett megjelenni.

erika

Drága Era!

Elkészültek a képeink! A ruha gyönyörű volt! Nagyon hálás vagyok neked, amiért ennyi sokat adtál a nagy naphoz  Ma sem csinálnék semmit másként

Puszi

csilla

Drága Era!

Mellékelve küldök egy képet a Cypruson tartott esküvőnkről. A ruhám csodálatos volt és nagyon jól éreztem benne magam, köszönöm szépen.

Üdv,

bernadett

Szia Erika!

Nagyon jó volt az esküvőnk! Minden szuperül sikerült, ami nem azt nem bántuk. :-) Rokonoktól, barátoktól mind azt kaptuk vissza, hogy milyen jól szervezett, szép volt minden és nagyon jól érezték magukat. Én bátran mondhatom, hogy életemben nem voltam annyira, boldog, kiegyensúlyozott és nyugodt, mint azon a napon. Semmin nem izgattam magam, csak örültem a helyzetnek és hogy akiket szeretek, azok ott vannak velünk. :-)

A ruhám csodálatos lett!! El voltak ájulva tőle. Én olyan otthonosan éreztem magam benne, mintha velem született volna….hihetetlen kényelmes volt, nem fáztam vagy izzadtam benne. Aznap erősebb szél volt, hogy milyen szépen úszott a szoknyarésze ha kicsit pörögtem..   Nagyon büszke voltam rá! Nagyon hálás vagyok Neked, hogy egy ilyen tüneményt készítettél nekem, és hozzájárultál ahhoz, hogy csodálatos legyen az esküvőm! :-)

Köszönöm szépen a lehetőséget és a rám fordított idődet. Nagyon sok boldog és hálás menyasszonyt kívánok Neked! :-)

Üdv,

bernadett

Kedves Erika!

Szép volt az esküvő, bár egy kicsit megáztunk, de szerencsére nem nyomta rá a bélyegét az eső túlságosan az egész estére. A ruha nagyon jó volt és nagyon jól is éreztem magam benne, könnyű volt és kényelmes.

orsolya
vissza
tovább