A-vonalú esküvői ruha

Az A-vonalú esküvői ruha a menyasszonyi ruhák klasszikus, és egyben legjobban viselhető fajtáját képviselik. Ezeknek a ruháknak a szoknyarésze deréktől lefelé egyenletesen bővül, a menyasszony derekát kiemelik és hangsúlyozzák. Ezen stílusú menyasszonyi ruha különlegessége, hogy bármilyen testalkaton szépen és elegánsan mutat. Nyújtják az alakot, finoman veszik körbe a csípőt, és hangsúlyozzák a felsőtestet. Válaszd ezt a fazont, ha szeretnél biztosra menni!

A-vonalú hosszú ujjú

Egy szép, A-vonalú, hosszú ujjú esküvői ruha tökéletes nőiességet kölcsönöz viselőjének. Ez a megoldás kecsesebbnek mutatja a felsőtestedet, ráadásul anélkül hangsúlyozza a szépségedet, hogy túlságosan meztelennek mutatnád magad. És az sem elhanyagolható szempont, hogy ez a menyasszonyi ruha, a hidegebb hónapokban praktikus választás.

Az A-vonalú, pántos esküvői ruha még karcsúbbnak és magasabbnak mutatja a viselőjét. Ha szélesnek érzed a vállad, vagy félsz, hogy tánc közben a ruhád elcsúszik, illetve B kosarasnál nagyobb melltartót hordasz, válaszd ezt a fazont!

Az A-vonalú színes és mintás esküvői ruha igazi hercegnői megjelenést tükröz. A lefelé bővülő szabásnak köszönhetően a szoknya szépen díszíthető, ráadásul ennek a fazonnak nagyon nagy előnye, hogy a dekorált mellrész nem mutatja túlságosan teltnek a viselőjét.

Az A vonalú, ujjatlan esküvői ruha a legnőiesebb darabok közé tartozik. Az A-szabás alakot nyújtó hatása jól ellensúlyoz minden felesleges kilót. Ugyanakkor a felsőrész, az ujjatlan fazon miatt teltebbnek mutatja a felsőtestet és a vállakat. Ha fiatalos, ártatlanságot sugárzó darabot szeretnél, ez a te választásod!

Aszimmetrikus esküvői ruha

Ezt a fazont kimondottan jó lábú menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem mindennapi menyasszonyi ruhában szeretnének férjhez menni. Akik aszimmetrikus, vagy rövid menyasszonyi ruhát választanak, biztos feltűnést fognak kelteni. Viszont csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokban is egy kicsit extravagánsabbak és magasak. Ehhez a fazonhoz mindenképpen magas sarkú cipőt ajánlunk, de még vagányabbá lehet varázsolni a megjelenést egy színes cipővel.

Mozgalmas, táncos lesz az esküvő? Akkor ezt a menyasszonyi ruha fazont ajánlom neked. A pántoknak köszönhetően az ilyen modellekben biztonságosan mozoghatsz, de szabásuk szexi és extravagáns.

Az aszimmetrikus, színes és mintás menyasszonyi ruha az esküvő hangulatára is hatással lehet, különleges, báli hangulatot teremthetünk viselésével. Ha izgalmas és különleges hangulatú, divatos ruhát keresel a menyegződre, ezek számodra a legideálisabb darabok.

Szexi, extrém, mégis maximálisan nőies – ez az aszimmetrikus, ujjatlan menyasszonyi ruha jellemzői. Ez az esküvői ruha fazon sokat mutathat viselője alakjából, de a finom szabásnak köszönhetően mégsem túl kihívó.

Báli fazonú esküvői ruha

Ez az a fazonú menyasszonyi ruha, melyről minden kislány álmodozik. Kecses derék, ringatózó szoknya, sejtelmes dekoltázs és finom vonalak. E jellemzők, amelyek ezeket a fazonú ruhákat még különlegesebbé teszik. A báli fazonú esküvői ruha nagyon jól fog állni, ha sudár alkatod van, ugyanakkor az alacsonyabb, karcsú arák is bátran viselhetik. A szoknyarész nagyon szépen díszíthető, finoman fogja követni a mozgásodat akár bevonulás, akár a tánc közben. Ebben a ruhában az esküvő igazi hercegnője lehetsz.

Ez az esküvői ruha fazonban igazi királynővé válhatsz. A hosszú ujjnak köszönhetően ezek a modellek érettséget, határozottságot, de egyben nőiességet is árasztanak. Ez a stílusú ruha egy igazán tradicionális, templomi esküvő elengedhetetlen darabja.

Egy báli fazonú, pántos menyasszonyi ruha fiatalos, vidám és finoman hangsúlyozza viselőjük természetes szépségét. Ezeket a modelleket akkor ajánlom, ha szereted a csillogást, a vidám, fodros darabokat, de ragaszkodsz a kicsit konzervatívabb megoldásokhoz.

A színes és mintás menyasszonyi ruha gyönyörűen mutat majd az esküvői fotókon és finoman lengik körül viselőjük alakját tánc közben. Ha szeretnél egy kis vidámságot csempészni az esküvő hangulatába, ezek a ruhák tökéletes választást jelentenek neked!

Ez a stílusú esküvői ruha a menyasszonyt kecses tündérré változtatja. Ezek a ruhák úgy ölelik majd körül a testedet, mint vőlegényed szerető karjai. Ez a legklasszikusabb fazonú esküvői ruha. 

Csípőtől bővülő menyasszonyi ruha

A csípőtől bővülő menyasszonyi ruha fazont azoknak az aráknak ajánlom, akik szeretnék hangsúlyozni szép és nőies alakjukat, és szeretnének sokat mozogni az esküvő alatt. Ez a fazon szépen elrejti, ha esetleg teltebb a csípőd, a kíváncsi tekinteteket pedig a derekadra és a dekoltázsodra tereli. Ezeknek az esküvői ruháknak nagy előnye, hogy a kisebb szoknyarész könnyebb, így finoman követi a mozdulataidat, akár bulizás közben is kényelmes.

A csípőtől bővülő, pántos esküvői ruha nagyon nőies fazon, öröm vonulni és táncolni benne. Ezek a darabok dinamikus, nőies erőt sugároznak. Nőies menyasszonyoknak ajánlom, akik az esküvő napján is szeretnék hangsúlyozni csodás alakjukat.

Amennyiben egy  igazán nőies esküvői ruha, amire vágysz, ez az egyik legcsinosabb fazon a számodra. A nyitott vállrész kiemeli a dekoltázsod szépségét, a ruha szabása pedig derekad karcsúságát.

Egyenes fazonú menyasszonyi ruha

Az egyenes vonalú esküvői ruha egyszerű, méltóságteljes darab. Ha szeretnéd megmutatni az alakodat, ha nem kedveled a túlságosan széles szoknyákat, vagy olyan menyasszonyi ruha az elképzelésed, amelyben nőiesen érezheted magad, érdemes ezt a szabást választanod. Ez a fazonú esküvői ruha szépen mutat az érettebb hölgyeken is, de vannak közöttük kifejezetten kislányos darabok is. A ruhák tökéletes alakon mutatnak a legszebben. Hogy ezt az előnyös tulajdonságodat hangsúlyozni tudd, akár rövidebb fazont is választhatsz. Ez a stílusú ruha inkább egy elegáns esküvő alap darabja.  

Az egyenes szabású, pántos esküvői ruha nyújtja az alakodat. A pántok ideálisak, ha keskenyebbnek szeretnéd mutatni a felsőtestedet, de akkor is, ha teltebb kebleid vannak, és nem szeretnéd, hogy a nagyobb mozdulatoknál igazgatni kelljen a ruhádat. Tökéletes alakra illő menyasszonyi ruha.

Ez az esküvői ruha üde és fiatalos. Ez a fazon ideális, ha törékeny gazella alakod van, és ezt szeretnéd is hangsúlyozni. Egy ilyen stílusú menyasszonyi ruha biztosan felhívja rád a figyelmet, az esküvő napján.

Empire fazonú esküvői ruha

Az empire fazonú esküvői ruha igazán különlegessé tesz majd az esküvő napján. Ez a stílus a 19. századi Francia uralkodói udvarban jött divatba, finom vonalak és lágy szabás jellemzi. A mell alatt húzott fazonnak köszönhetően ez a típusú esküvői ruha magas és alacsony hölgyeknek is ideális. Szintén ez a ruha a legjobb választás, ha szép, nőies, de nem kisportolt alakod van. A vonalaidat lágyan követő anyag elrejti a kisebb előnytelenségeket.

Törékeny kecsesség, szinte szoborszerű szépség, maximális nőiesség – ezek jellemzik az empire fazonú, pántos menyasszonyi ruha szabását. Ez a stílus akkor a legjobb választás, ha kecses, törékeny alkatod van. A lágy esésű anyag és a szépen kidolgozott mellrész kecses tündérré változtatnak. Nagyon kényelmes az egész napos viselésre, az esküvő végén majd le sem akarod venni. 

Az empire fazonú, színes és mintás menyasszonyi ruha könnyed és a természetes. Ezt az esküvői ruha fazont akkor ajánlom neked, ha természetes, csinos, a szépségedet kiemelő megoldást keresel az esküvő alkalmára.

Az ujjatlan, Empire szabású menyasszonyi ruha fiatalos, könnyed, viszont nagyon szépen mutat, amikor a menyasszony végigvonul a padsorok között. Ha könnyed stílusú, igazi fellegekben járó esküvő az elképzelésed, akkor szeretettel ajánlom ezt a fazonú menyasszonyi ruha szabást.

Sellő fazonú menyasszonyi ruha

Szeretnéd magasabbnak mutatni magad? Szép, nőies csípőd van? Akkor válaszd bátran sellő esküvői ruha fazont! A különleges megoldásoknak köszönhetően ez a menyasszonyi ruha már fazonjából adódóan is ki fog emelni az ünneplő tömegből, az esküvő napján és csodálatosan mutat majd az esküvői fotókon is. Ezek a menyasszonyi ruhák ideálisak a látványra nagy hangsúlyt helyező, színházi előadás-szerű esküvőkön is. Természetesen a sellő fazonú szabás is sok mindent megenged, hiszen az esküvői ruhád készülhet egészen finom vonalakkal is – így ha nem kedveled az extremitást, ezek a ruhák akkor sem fognak csalódást okozni.

A hosszú ujjú sellő fazonú esküvői ruha legfőbb jellemzője a kecsesség, hiszen a hosszú ujj és a különleges szabás mind hosszabbnak és karcsúbbnak mutatják az alakodat. Ezek a darabok egy kiskabáttal vagy pelerinnel is szépen mutatnak, ha őszi-téli esküvő az álmod.

A sellő fazonú, pántos esküvői ruha gyönyörűen hangsúlyozza a tökéletes alakodat. A pántoknak köszönhetően a ruha még magasabbnak és kecsesebbnek mutat majd. Akkor válaszd ezt a fazont, ha nem a kényelem a főszempont az esküvő napján.

Rabul ejtett a ’20-as-’30-as évek világa, vagy egyszerűen csak valami igazán különleges darabot szeretnél? Akkor a színes és mintás esküvői ruha a legideálisabb a számodra. Amennyiben valami különlegesre vágysz,  ilyen stílusú menyasszonyi ruha a neked való.

Ez a fazonú esküvői ruha nagyon nőies, kiemeli az üdeségedet és fiatalságodat. Ez a fazon ideális, ha törékeny, kecses alakod van, és ezt nem is szeretnéd elrejteni. A menyasszonyi ruha még jobban felhívja szépségedre a figyelmet, ha ezt a fazont választod az esküvő napjára.

Rövid fazonú esküvői ruha

Miért kellene hosszú szoknyák és súlyos anyagok mögé rejtőznöd, az esküvő napján, ha nem érzed bennük jól magad? Ha szeretnéd megmutatni az alakod, könnyedebb mozgásra vágysz, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, hogy jobban éreznéd magad egy könnyebb összeállításban, válassz egy rövid menyasszonyi ruha fazont! Az esküvői ruha kifejezetten a te méreteidre és igényeid szerint készülnek, így biztosítva azt, hogy mindenki tökéletes alkatúnak, frissnek, vonzónak lásson az esküvő napján. Testhezállóbb, kifejezetten szexi darabot szeretnél, vagy éppen a kislányosabb, pörgős-szoknyás fazon vonz? Bármi legyen is az álmod az esküvői ruhával kapcsolatban, együtt biztosan megvalósítjuk azt a menyasszonyi ruha fazont, amire vágysz.

Kismama menyasszonyi ruha

Ha a kisbabád már az esküvő napján is a pocakodban növekszik, az ő kényelme ugyanolyan fontos, mint a te örömöd a nagy napon. Ne aggódj, nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen néhány apró simítással elérhető, hogy akár nagyobb hassal is kényelmesen mozoghass a menyasszonyi ruha nem fog gátolni semmiben és szépnek, kecsesnek érzed majd magadat. E stílusú esküvői ruha szoknyarésze lágyan követi majd a vonalaidat és finoman tartja a melleket, így nem kell tartanod attól, hogy az öltözeted szorít majd, vagy túl sokat mutat belőled. A kisbaba az életetek egyik legszebb ajándéka, ezért ő is megérdemli, hogy élvezze az esküvő napját. Ha te jól érzed magad a menyasszonyi ruhádban, egész biztos, hogy neki is jut majd a közös, szép élményekből.

Alkat szerint:

 • előnyös

 • előnytelen

ha körte formád van:

 • extrém arányokhoz illő ruhák

 • A-vonalú ruhák

 • báli típusú menyasszonyi ruha

 • magas gallér, vagy nagy dekoltázsú ruhák

ha alma formád van:

 • A-vonalú ruha

 • “V” nyakú modell

 • szabad vállas modellek

 • báli típusú menyasszonyi ruha

ha kis növésű vagy:

 • A-vonalú ruha

 • “V” nyakú modell

 • szabad vállas modellek

 • báli típusú menyasszonyi ruha

ha magas vagy:

 • báli ruha típus

 • “A” vonalú esküvői ruha, kihangsúlyozott derékkal

 • aszimmetrikus fazonok

 • sportos alkatú menyasszonyoknak való ruhák

 • hercegnő típusú modellek

ha homokóra alakod van:

 • A-vonalú ruha

 • minden fazon, ami kihangsúlyozza az idomokat

 • rossz választás nincs

ha plusz kilóid vannak:

 • nyújtott derekú ruha

 • elől egyenes szabású báli típusú ruha

 • szűk szabású modellek

ha az alakod egyenes formájú:

 • A-vonalú ruha

 • báli típusú ruha

 • kreatív dekoltázs, bármilyen különleges megoldás, csipke, húzások, virágok

 • testhezálló ruha