Amennyiben sikerült a honlapon található ruhák közül kiválasztanod a tökéleteset:

Úgy csak annyi a dolgod, hogy telefonálj és megbeszélünk egy időpontot, amikor személyesen is találkozhatunk. Néhány menyasszonyi ruhát meg tudsz nézni, hogy meggyőződhess a minőségről. Szín és anyagmintáimat is átnézheted. Az esküvői ruhát kizárólag a Te méretedre, igényeid szerint készíttetem.

separator

Abban az esetben, ha nem találtad meg a honlapon azt a ruhát, amire vágytál:

Akkor csak küldj egy nagy felbontású, jó minőségű képet, és én 24 órán belül válaszolok.

separator

A személyes konzultáció alkalmával:

Minden tudásommal, tapasztalatommal segítek, ha  pontosan még nem tudod, hogy milyen esküvői ruhát szeretnél, esetleg nem vagy benne biztos, hogy mi is állna Neked jól. A menyasszonyi ruhánál rengeteg fontos szempont van, amire nem biztos, hogy gondolnál, de én ebben is a segítségedre lehetek. A konzultáció ingyenes, akkor is, ha mégsem engem választanál.

separator

Miután kiválasztottuk álmaid ruháját, és a méreteid is levettük:

A menyasszonyi ruha árának 50%-át hivatalos formanyomtatványon átveszem Tőled, majd hozzávetőlegesen 2 hónapon belül megérkezik az esküvői ruhád, amit az apróbb igazítások után, a megrendeléshez képest 3 hónapon belül tudsz majd átvenni. A fennmaradó 50%-ot akkor kell megfizetned, mikor elviszed a kész, végleges menyasszonyi ruhát. Amennyiben az általad megrendelt esküvői ruha nem a megbeszéltek szerint készült el, úgy az előleg összege visszajár Neked. Így semmit nem kell kockáztatnod. Ha a megrendelőlaphoz képest változtak a méreteid, vagy valamit mégsem úgy szeretnél, ahogyan ezt megbeszéltük és ezért a menyasszonyi ruha átalakításra szorul, ennek a költségei Téged terhelnek.

separator

A honlapon látható árak az ÁFA összegét tartalmazzák.
Az ár semmilyen körülmények között nem változik a megrendelés és az átvétel közötti időszakban.
Az Dollár árfolyam változása befolyásolhatja az árakat, ezt a rendelés előtt mindig pontosítjuk.
Az árak szállítási költséget nem tartalmaznak, de futárt természetesen tudunk biztosítani.