Kedves Era!

Imádtam a ruhámat, mindenki odavolt érte, agyon dicsérték. Nagyon köszönöm, nem csak magát a ruhát, hanem az egész utat az első találkozásunktól addig, hogy most itt lóg a szekrényben. 

További jó esküvőzést!:)

Szia Erika!

Összeszedtem néhány képet, vannak – szerintem – egészen különleges beállítások is, mert a fényképésznek is nagyon tetszett a ruha, ráadásul a meleg nyári nap ellenére volt egy pici szellő, ami segítette a ruhán az organza mozgását. Annyira megörült neki a fotós, hogy mondta, csak forogjak, forogjak es kattintgatott. Ezek a képek mondhatni Neked készültek. Az esküvő nagyon jól sikerült. Nagyon jól éreztük magunkat. Az éjféli menyecsketáncot is ebben a ruhában táncoltam. Mindent kibírt :)

Nagyon tetszett a ruhám a vőlegénynek is, a vendégeknek is, és amikor a kollégáim láttak a képeket, sokan kérdeztek, hogy hol kölcsönöztem, aztán meséltem nekik Rólad, hogy milyen nagy segítség voltál a távolság ellenére abban, hogy egy ilyen gyönyörű ruhában menjek férjhez. Szeretnem meg egyszer megköszönni a segítségedet, es ezt a csodálatos ruhát, ami Nélküled nem lehetett volna az enyém.

Szia!

Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget! A ruha egy álom volt, gyönyörűnek éreztem magam benne és ami nagyon fontos, hogy kényelmes volt! Egyáltalán nem akartam levenni éjfélkor pedig akkor már 12 órája rajtam volt! Imádtam, álmodni sem mertem volna szebbet!

Szia Erika!

Mindenki nagyon dicsérte a ruhát, ill. hogy valóban engem tükrözött :-)

Köszönöm még egyszer!

Kedves Erika!

Nagyon szépen köszönöm a csodálatos ruhámat!!! Imádtam!!! Köszönöm a sok segítséget, kedvességet, türelmet és profizmust!!! Mindenkinek nagyon tetszett a menyasszonyi ruhám, maga volt a megvalósult álom :) Amellett, hogy gyönyörű volt, kényelmes és igazán Én voltam, amit a tanácsaidnak köszönhetek! Igazi hercegnő lehettem a nagy napunkon!!

vissza
tovább