Drága Erika!

Az esküvő szerintem jól zajlott. Persze itt is voltak apróságok, amik kicsit borsot törtek az orrom alá és voltak dolgok, amiket lehetett volna jobban is managelni, de ez nekünk most így sikeredett. Aki eljött és itt maradt velünk ünnepelni, az maximálisan elégedett volt. Nem volt hiány sem ételben, sem italban és ráadásul mind kiváló volt. A ruhámat szerettem, kicsit melegem volt, mert hát pont aznap 40 fok volt árnyékban. Reggel 6-ra mentem a fodrászatba, hogy becsavarják a hajamat. Ezután hazamentünk öltözni, sminkelni, majd elindultunk fotózni. Onnan 13 körül megérkeztünk és ügyesen étkeztünk egyet. Majd irány anyukámhoz a kikérőre és sétáltunk egy jó 600 m-t. Ami nem tűnik soknak, de magas sarkúban elég nagy kihívás. Harmonika kíséret, autóduda meg minden amit akartunk. A helyszín mesébe illően fel volt díszítve, pedig egy focipályáról beszélünk. Sokan meg is könnyezték, olyan szépnek találták. Vendégvárás, esküvő, lakodalom, kellemes játékokkal, viccelődéssel, Rumba nyitótánccal, príma volt. Az időérzékemet kb. ott elvesztettem, mikor elindultunk fotózni. Reggel 5-kor értünk haza. A fotósunktól kaptunk egy nagyon jó ötletet és lehet, hogy mi is benevezünk, mert neki van egy régi házaspárja, akik minden évben a házassági évfordulójukra felveszik a ruháikat és újra fotóztatják magukat a világ különböző pontjain! 

Csúcs, nem!? Szerintem mi is fogunk valami hasonlót csinálni, ezért azt gondolom, hogy fogunk még találkozni a ruhám miatt…

Szerettem veled együtt dolgozni a próbák alatt, mert nem húztad túl az időt, viszont nagyon rugalmas voltál velem.

Köszönöm szépen!

Még úgyis találkozunk!

Ölellek,

Kedves Erika!

Még májusban volt az esküvőm, a ruhához a bolerót Nálad csináltattam. Nem tudom, hogy emlékszel-e, rám, mert (remélhetőleg) azóta is nagyon sokan megfordultak Nálad, és rendeltek szebbnél szebb ruhákat, kiegészítőket. A nagy nap nagyon jól sikerült, a fotók is. Szerintem a boleró passzolt a ruhámhoz, bár őszintén megvallva, így utólag a ruhát is Nálad csináltattam volna. Szép volt a ruhám, nekem is tetszett :), több dicséretet is kaptam, de az abroncstól nagyon szenvedtem. Senki nem szólt előtte, hogy ülni milyen nehéz lesz benne, illetve autóban ülni pláne, oda be- és kiszállni sem volt egyszerű. Egyebekről nem is beszélve (pl. mosdóba menni :). És mint tudjuk, esküvőnél nincs főpróba, ha lett volna…  Mondtad, hogy Nálad egy ruhához sincs abroncs, most már teljesen megértem, hogy miért. :) És egyet is értek.

Köszönöm még egyszer Neked meg egyszer ezt a csodás kiegészítőt! :)

A legjobbakat kívánom Neked, és természetesen nagyon sok megrendelést!

Kedves Era!

Köszönöm neked, hogy megvalósítottad azt a ruhát, amihez ragaszkodtam, amit csak internetes kép alapján tudtam megmutatni, de te pontosan elkészítetted ugyanazt a csodálatos ruhát. Köszönöm, hogy a próbákon minden apró részletre odafigyeltél, minden tökéletes volt. Álom volt ebben a ruhában lenni, és biztos vagyok benne, hogy évek elteltével is büszke leszek esküvői képeinkre.

Köszönök mindent!

Szia Erika!

Köszönöm szépen a csodás ruhát, jó szívvel foglak ajánlani! A ruha annyira kényelmes, hogy még futni is lehet benne :-)

vissza
tovább