Jacqueline Bouvier és John Fitzgerald Kennedy 1953 szeptember 12.-én, reggel házasodtak meg, a Rhode Island-i, Newport-i, Szent Mária római katolikus templomban. Ahol több, mint nyolcszáz vendég előtt mondták ki az igent.

A menyasszony ruháját, a mostohaapjától kapta, elefántcsont színű, taft selyemszövetből készült és New York legnépszerűbb tervezője, Ann Lowe keze munkáját dicséri, aki afro-amerikai volt. Szegény Ann Lowe semmit nem keresett ezzel a munkával, ugyanis 10 nappal az esküvő előtt, beázott Lexington Avenue-i műhelye és mindent kezdhetett elölről. A tervező és munkatársai, 8 nap alatt hozták helyre a ruhát, az eredetileg tervezett 8 hét helyett. Így, a 700 dolláros nyereség helyett Lowe 2200 dollárt vesztett ezzel a projekten.

A csipkefátylat és a narancsvirágokból készült tiarát még Jacqueline nagymamája viselte az esküvőjén. A gyöngy és gyémánt karkötő, a vőlegény nagyvonalú ajándéka volt. A menyasszonyi csokor is fantasztikus ízlésre vall, ugyanis rózsaszín és fehér orchideákból és gardéniákból állt. Egy ilyen pazar esküvő, ennyi év elteltével is megállná a helyét.